I Love Tamil Movie!!

Set Lego Yang Mesti Dibeli Kalau Ada Masa Tu!!

Teringat Masa Zaman Kegemilangan Dulu!!

GA KIRA SYILING BY ::ANJANG::

Salam…

Ustaz Love kena tag oleh atehqshe (tochey mama)… jadi mungkin inilah satu2nya entry untuk hari ni… agak tak sihat lagi… masih batuk2 dan kentut2…

syaratnye sangat simple

1.jadi follower saye(terbuka kepada semua rakyat malaysia,tak kira jantina)
dan mempunyai blog.
2.buat satu entry tentang contest ni (GA KIRA SYILING BY ::ANJANG::).
3.copy banner diatas ke entry dan sidebar dan link kan ke page ini.
4.letakkan jawapan anda di didalam entry tersebut
4.tinggalkan comment di page ini beserta link ke page anda(jangan letak jawapan anda di dalam comment)
5.hanya satu jawapan dibenarkan.
(contoh jawapan: RM220.50)
6.hanya seorang peserta yang paling tepat akan dipilih sebagai pemenang.
7.tag 2 orang rakan.
ha, sile teka syiling kat bawah ni….

Ustaz Love teka RM 450.50… (lebih RM 0.50 daripada ateh.. hehe)

Ustaz Love nak tag 2 orang iaitu yg selalu datang blog Ustaz Love:

1. mama zharfan

2. caliph shuriken..

macihh…

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

12 Comments

Add a Comment
  1. hai ustaz love…

    salam perkenalan…

    tq memeriahkan contest kire syiling ni!!

    nantikan jawapan nye selepas tamat tarikh contest ini ye!!

    1. salam anjang…

      terima kasih kembali.. harap2 jawapan Ustaz Love tu yg paling tepat.. sbb dah guna mikroskop utk mengira syiling tu.. hehe πŸ˜€

  2. salam ustazlove..

    sesama….
    alahaii..masih tak baik batuk nye?
    ade madu kat umah?makan madu +limau kasturi..insya”allah,
    musti mama zharfan n caliph..tengah dok berpinar mate mengira duit tu..hihi

    1. salam ateh..

      mana yg lebih mujarab? makan madu or bermadu? hehe.. cuaca kurang elok skrg ni… solat jemaah pun dengan imam sekali dgn jemaah pun batuk2.. πŸ˜‰

        1. salam ateh…

          aikk.. ye ke? Ustaz Love pun tak sempat nak cek lagi.. apapun, terima kasih sbb maklumkan pada Ustaz Love.. πŸ˜‰

Leave a Reply

Your email address will not be published.


CommentLuv badge

Ustaz Love Menulis... © 2010 Frontier Theme