I Love Tamil Movie!!

Set Lego Yang Mesti Dibeli Kalau Ada Masa Tu!!

Teringat Masa Zaman Kegemilangan Dulu!!

Churp Churp

Salam…

Hari ni, Ustaz Love dapat e-mail lagi daripada Churp-Churp (adik kepada Nuffnang) bagitau ada 6 kempen untuk Ustaz Love promosikan… Tapi, Ustaz Love tak reti nak promo guna Twitter… Jadi, Ustaz Love rasa tak salah nak promo ni (tak menghilangkan status Glitterati)…

ahh… sambung jap lagi la.. nak tengok bola jap πŸ˜€

Sambungan balik… tgh rehat separuh masa pertama…

Dah dekat sebulan lebih rasanya Ustaz Love join Churp-Churp ni, tapi satu sen pun takde dapat lagi… gayanya mcm youthsays gak… support iklan, dapat RM 0.20…

Sampai 6 kempen beliau suh promote… Sesapa yg berminat dengan kempen ni, bleh la klik kat bawah ni…

1) http://www.churpchurp.com/UstazLove/share/catch-korean-pop-stars-live-in-malaysia

2) http://www.churpchurp.com/UstazLove/share/celcomeveryone-sale

3) http://www.churpchurp.com/UstazLove/share/maxis-inventyouripadapp

4) http://www.churpchurp.com/UstazLove/share/celcom-greatsale

5) http://www.churpchurp.com/UstazLove/share/digi-whats-my-berry

6) http://www.churpchurp.com/UstazLove/share/nestle-how-am-i

Dah siap… sape2 nak sokong, sila la klik link2 tu okeh… Nak sambung tgk bola jap πŸ˜€

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

8 Comments

Add a Comment
    1. Ustaz Love pun kurang faham gak.. cuma lama2 baru bleh nak menangkap sket… ala2 mcm youthsays… promo kempen.. pastu dapat duit.. cumanya churpchurp ni banyak aktiviti (dah nama pun adik kepada Nuffnang.. hehe).. ada contest tulis artikel la… dan medium pengiklanan utama yg digunakan adalah melalui twitter… πŸ˜€

Leave a Reply

Your email address will not be published.


CommentLuv badge

Ustaz Love Menulis... © 2010 Frontier Theme