I Love Tamil Movie!!

Set Lego Yang Mesti Dibeli Kalau Ada Masa Tu!!

Teringat Masa Zaman Kegemilangan Dulu!!

Award Daripada Ammboi

Salam…

Sedar tak sedar, dah 5 hari Ustaz Love tak menulis apa2 pun entry… cuma setakat mampu membalas komen dan blogwalking sikit2… Biasa la, akhir tahun.. banyak benda nak kena buat…walaupun laptop Ustaz Love dah sihat, tapi Ustaz Love plak memandang dingin kepada beliau…

Dah pagi ni, malas sebenarnya nak menulis… Cuma bila blogwalking tadi, baru perasan ada award yg ditag kepada Ustaz Love.. daripada ammboi… Tajuk award ini adalah “Friendship Award”..

Macam dapat award daripada aweks2 plak… sbb ada aweks2 manga dlm award tu..

Ada soalan… nak kena jawab…

1. Siapa yang tag anda ??

2. 3 perkara menarik tentang orang yang tag anda??
1. Beliau seorang yang hensem
2. Beliau sangat riang
3. Beliau seorang yang berhidung mancung..
3. ceritakan bagaimana anda kenal dengan orang yang tag anda ini
kenal melalui blogwalking…
4.One word best describe for her/him?
Banzaii (baru lepas layan marathon “The Pacific”… tapi masih tak bleh lawan Band of Brothers)
5. Tag another 5 bloggers..
Ustaz Love tag semua pembaca entry ni.. sila amik okeh…
Macihh.. πŸ˜€
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

8 Comments

Add a Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


CommentLuv badge

Ustaz Love Menulis... © 2010 Frontier Theme