I Love Tamil Movie!!

Set Lego Yang Mesti Dibeli Kalau Ada Masa Tu!!

Teringat Masa Zaman Kegemilangan Dulu!!

AFF Suzuki Cup – Malaysia (4) vs Indonesia (2)

Salam…

Malaysia akhirnya memenangi perlawanan akhir Piala AFF Suzuki dengan aggregat 4-2.. Walaupun kalah 2-1, tapi menang… Tahniah Ustaz Love ucapkan buat pemain paling cemerlang iaitu penjaga gol, Khairul Fahmi. Walaupun dikatakan orang Jepang (Jepun) oleh penyokong Indonesia, tapi mamat budu ni memang mantop. Gol yg Indonesia dapat pun bukan daripada kesilapan beliau.. dan beliau banyak menyelamatkan percubaan2 bahaya striker Indonesia yg diketuai Gonzales..

Ustaz Love tgk fanpage beliau tadi, dalam masa beberapa saat je, meningkat beribu2…

Kalau nak join fanpage beliau, masuk kat sini : http://www.facebook.com/Khairul.Fahmi21

Cuba tengok berapa jumlah pengikut fanpage beliau :

Sempat gak Ustaz Love snap beberapa gambar semasa kat Stadium Bung Karno (SBK) tadi… err… Ustaz Love snap kat tv je.. layan je la gambar2 ni :

Selamba je beliau tenung Ustaz Love.. hehe

Coach Malaysia

Safee Sali – Anugerah Penjaring Terbanyak

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

16 Comments

Add a Comment
  1. pertama kali seri tengok kat kaca tv, muka pengaja gol kita memang sebijik mcm orang jepun..he..he…tahiah buat penjaga gol harimau malayisa kerana beraksi cemerlang malam ni.

    1. Malaysia memang bernasib baik… dapat score kat Indonesia… kalau takde score, ditambah dgn kejayaan penalti (kalau), pastu main sudden-death… mungkin Malaysia tak mampu nak serap asakan striker Indonesia… πŸ˜‰

  2. Kita mempunyai seorg penjaga gol yg berkualiti dan tidak lupa juga seorg backup striker yg hebat juga iaitu Norshahrul Idlan Talahah.. Mereka berdua ini kalau di beri pendedahan tahap antara bangsa, mampu menjadi bintang dunia..

    1. Harap2 Malaysia dapat jadikan kejayaan team Malaysia ni sebagai batu loncatan untuk melatih lebih ramai lagi Norshahrul, Safee, Muslim, Fahmi, Mahalli dll πŸ˜€

    1. memang banyak nasib baik smlm.. Nasib baik penalti tak masuk.. nasib baik bola kena palang dan melantun luar garisan gol… Nasib baik gonzales selalu off-side…

      Memang nasib baik Malaysia untuk memenangi piala tu πŸ˜€

      1. salam ustazlove…

        mase penalti tu..sy dah hembus 7 kali ustaz…
        tu yang tak masuk gol…hihi
        ape2 pon tahniah malaysia menang…..dan syabas buat penjaga gol negara yg beraksi cermerlang menyelamat kan pintu gol dari dibolosiii…….:):)
        (tangan penjaga gol macam ade gam melekatt… tangkap bola tak lepas..huhu)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


CommentLuv badge

Ustaz Love Menulis... © 2010 Frontier Theme