I Love Tamil Movie!!

Set Lego Yang Mesti Dibeli Kalau Ada Masa Tu!!

Teringat Masa Zaman Kegemilangan Dulu!!

Jom Terjah Blog AnakDaraDen

Salam…

Ustaz Love dah kembali.. selepas beberapa hari terpaksa menghilang disebabkan laptop diserang virus.. kebetulan pada hari yg sama Ustaz Love dapat dekat 50 komen daripada spammer.. Mungkin salah satunya yg menyebarkan virus tersebut…

Kali ni Ustaz Love nak join satu contest… hasil promosi daripada blog Puan Anjang yg memberitahu ada contest kat blog Anak Dara Den… lumayan gak hadiahnya.. hehe..

Dengan slogan “I’m a girl with an attitude”, rekabentuk blog ni memang menarik.. loading page pun tak lambat… dan sangat sesuai dengan warna pink.. sbb pemilik blog adalah seorang perempuan… Kalau blog Ustaz Love warna pink, jadi fitnah plak nanti.. hehe…

Apapun, Ustaz Love nak tag 2 orang sebagai memenuhi syarat terakhir contest termudah ini iaitu :

1. caliph shuriken

2. shazlina

Macihh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

10 Comments

Add a Comment
  1. SALAM PERKENALAN,

    TAHNIAH, PENYERTAAN ANDA DITERIMA. Thanx ya atas penyertaan awak. Sm2 kt nantikan 28/12/2010 utk keputusannya k. Hopefully, u’re da lucky one.

    AnakDaraDen.

          1. org tua2 dolu2 pun cam tu gak lah……..kahkahkah…(aden ckp kek anak aden pasai ni,dio golak yo….)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


CommentLuv badge

Ustaz Love Menulis... © 2010 Frontier Theme