I Love Tamil Movie!!

Set Lego Yang Mesti Dibeli Kalau Ada Masa Tu!!

Teringat Masa Zaman Kegemilangan Dulu!!

Terima Kasih Blogger

Salam…

Dah agak lama tak berkunjung ke blog lama Ustaz Love (ustazlove.blogspot.com).. Maka tadi Ustaz Love ziarah kejap… cek2 apa yg patut… rupa2nya masih ada lagi yang berkunjung ke blog lama tu walaupun setelah sekian lama tak update… ada lagi yang memberikan komen…

Ustaz Love rasa sungguh tergaru terharu dengan kesetiaan pengunjung2 di blog lama (ataupun mungkin mereka tak baca entry yang Ustaz Love bgtau dah berpindah ke domain baru)…

Ustaz Love akui yang blog baru ni agak kekurangan widget2… Malah exchange banner pun Ustaz Love buatkan ruangan baru.. tak letak kat main page… Ini kerana Ustaz Love cuba meringankan loading page kat blog baru ni… Agar di kala internet connection tgh slow motion, penulisan Ustaz Love masih lagi dapat dibaca.. walaupun mungkin gambar2nya lambat keluar (sbb guna high resolution)…

Terima kasih sekali lagi buat para pengunjung dan para pengkomen…

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 Comments

Add a Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


CommentLuv badge

Ustaz Love Menulis... © 2010 Frontier Theme