I Love Tamil Movie!!

Set Lego Yang Mesti Dibeli Kalau Ada Masa Tu!!

Teringat Masa Zaman Kegemilangan Dulu!!

Kids & Baby Photo Contest

Salam…

Ini kali ke-2 Ustaz Love join contest… percubaan pertama gagal.. jadi terasa nak mencuba kali ke-2 setelah di tag oleh ninanyna… Ustaz Love nak buat apa emas putih ye? Lelaki haram pakai emas putih… kalu platinum bleh le… tak kisah la.. kalu menang nanti, tau la nak salurkan ke mana.. hehe

Ini gambar yang Ustaz Love nak gadaikan buat percubaan…

Ini gambar anak Ustaz Love yang ke-2.. Namanya Aisyah… gambar ni waktu beliau berumur 4 tahun…

Seterusnya kena tag 8 orang… Mereka yg bertuah adalah :

1. matdin (http://sukahaha.blogspot.com)

2. burpp (http://gombakmali.blogspot.com)

3. bardbahtiar (http://www.bardbahtiar.com/)

4. abu (http://kopiahhensem.blogspot.com/)

5. princess (http://ezna-daniayasmine.blogspot.com/)

6. shazline (http://shazlina2417.blogspot.com/)

7. rifke (http://www.ar-rifke.com)

8. mak gojes (http://www.lagendamahsuri.com/)

syarat -syarat penyertaan.

1. anda mesti menjadi follower blog kedua saya. http://sweetlikekisses.blogspot.com.Selepas ini pemenang akan di umum di blog baru:)..

2. anda mesti tag kepada 8 orang maksimum.tidak boleh kurang.dan bila anda telah tag anda mesti inform pada kawan anda yang mereka telah ditag.:)

3. letakkan banner contest di sidebar anda.

4. anda mesti sertakan satu gambar.tidak kisah gambar anda zaman baby,zaman anda budak budak,gambar adik anda,gambar anak anda,gambar anak saudara anda..

5. hantar link entry anda didalam kotak komen entry contest ini.

6.mesti mulakan title entry dengan nama contest.

7. wajib diberitahu didalam entry tentang contest ini dan hadiah yang bakal diberi kepada pemenang.


tarikh tutup sehingga 15 DISEMBER 2010 .tetapi terpulang pada saya jika hendak menamatkan tarikh lebih awal:)..so be alert!:)


hadiah yang bakal dimenangi ialah earring dari lazo diamond jewellery.white gold.

syarat -syarat penyertaan.

1. anda mesti menjadi follower blog kedua saya. http://sweetlikekisses.blogspot.com.Selepas ini pemenang akan di umum di blog baru:)..

2. anda mesti tag kepada 8 orang maksimum.tidak boleh kurang.dan bila anda telah tag anda mesti inform pada kawan anda yang mereka telah ditag.:)

3. letakkan banner contest di sidebar anda.

4. anda mesti sertakan satu gambar.tidak kisah gambar anda zaman baby,zaman anda budak budak,gambar adik anda,gambar anak anda,gambar anak saudara anda..

5. hantar link entry anda didalam kotak komen entry contest ini.

6.mesti mulakan title entry dengan nama contest.

7. wajib diberitahu didalam entry tentang contest ini dan hadiah yang bakal diberi kepada pemenang.


tarikh tutup sehingga 15 DISEMBER 2010 .tetapi terpulang pada saya jika hendak menamatkan tarikh lebih awal:)..so be alert!:)


hadiah yang bakal dimenangi ialah earring dari lazo diamond jewellery.white gold.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

14 Comments

Add a Comment
    1. salam ateh…

      terima kasih.. alhamdulillah, Ustaz Love dah sihat.. cuma batuk2 je blom reda sangat… πŸ˜‰

  1. salam ustaz,

    eh gambo avatar sy udh keluar ler…

    terima kaseh banyak ustaz bagi saya semangat..
    usaha lagi dan lagi dan lagi….akhirnye berjaya!!
    πŸ™‚

Leave a Reply

Your email address will not be published.


CommentLuv badge

Ustaz Love Menulis... © 2010 Frontier Theme