I Love Tamil Movie!!

Set Lego Yang Mesti Dibeli Kalau Ada Masa Tu!!

Teringat Masa Zaman Kegemilangan Dulu!!

Entry Terbaru Di Rumah Baru

Salam…

Ustaz Love masih lagi dalam percubaan untuk memahami dan menambahbaik rumah baru ni… Banyak benda lagi nak kena explore… Sebelum ni, guna blogger.com memang dah disediakan semuanya… guna wordpress ni bagi Ustaz Love lebih kepada penggunaan imaginasi dalam menghasilkan sebuah blog yg menarik…

Cumanya Ustaz Love masih mencari macam mana nak tukar font dan ejas sizenya… sbb takde dlm format… nak ejas ikut html agak melecehkan.. Ada sesiapa yg boleh membantu?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 Comments

Add a Comment
  1. Salam…
    Tahniah ustaz love, ni 1 prkembnagan yg menunjukkan kemajuan…
    Moga di rumah baru ni, ustaz love terus aktif…

  2. Salam..
    eh.. bila plak bro tukar? tak bagitahu pon.. boleh saya tolong kalau ada yg tak faham.. anyway, Selamat datang ke wordpress..

    1. Salam…

      hehe.. baru je.. saje tanak wat iklan besar2an… InsyaAllah, nnt kalu ada apa2 yg Ustaz Love tak faham, Ustaz Love akan tanya kat RB… jazakallah 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published.


CommentLuv badge

Ustaz Love Menulis... © 2010 Frontier Theme