I Love Tamil Movie!!

Set Lego Yang Mesti Dibeli Kalau Ada Masa Tu!!

Teringat Masa Zaman Kegemilangan Dulu!!

Think Positif

Salam…

Walaupun belum berkesempatan untuk tido, Ustaz Love masih gagah lagi untuk berjalan2 di luar… Mata dah separuh tiang, tapi terpaksa drive ke Nilai 3… Kawan Ustaz Love nak sangat membeli barang2 sempena raya untuk bawak balik kampung.. dan seperti biasa, beliau tak tahu jalan… Ustaz Love layan je… sbb tgh cuti…

Kenal tak benda alah ni? ia bukannya pasu bunga kaca… ia adalah shisha… Ustaz Love sempat snap gambar sbb nampak macam lawa plak kalau jadikan perhiasan…

Walaupun kegunaan sebenar hookah (paip) di atas adalah untuk menghisap shisha, tapi jika bijak berfikiran positif, benda yg asalnya tak berapa elok pun bleh jadi elok dipandang mata… Macam jugak belon dan getah rambut yang diperbuat daripada kondom… yang penting, kreatif.. hehe
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

5 Comments

Add a Comment
  1. saya yg dekat sejengkal ni pun tk penah sampai ke Nlai 3 dalam bulan Ramadhan ni..la ni dah sibuk buat tempahan biskut..ni pun curi2 singgah rumah kwn2…

  2. betul2..tapi masalah orang kita kalau nampak shisha kat rumah,mesti dia pikir "oh,dia ni hisap shisha rupanya"..susahla nak jumpa yang berfikiran positif..

  3. salam..
    saya perokok
    sampai sekarang
    tak sanggup hisap
    syisa ni..kelihatan
    ramai wanita pun
    menghisapnya..
    telah di haramkan
    wanita menghisapnya
    di Iran khabarnya

  4. ustazz, thing positif mmg elok,tapi pendapat kakjem kena tgk gak caranya…klau dah tau benda alah tu boleh mendatangkan fitnah ngapa nak juga ditayang2kan…

Leave a Reply

Your email address will not be published.


CommentLuv badge

Ustaz Love Menulis... © 2010 Frontier Theme