I Love Tamil Movie!!

Set Lego Yang Mesti Dibeli Kalau Ada Masa Tu!!

Teringat Masa Zaman Kegemilangan Dulu!!

Promo Ustaz Love Monthly Contest (August)

Salam…

Ustaz Love nak mengumumkan satu berita yang agak menggembirakan… Iaitu, pengumuman contest bulanan terbaru di blog Ustaz Love..

Contest akan dilancarkan pada 1hb Ogos 2010. Bentuk contestnya akan diterangkan pada hari itu. Jadi, sesiapa yang ingin menyertai, jemputlah ziarah blog Ustaz Love untuk mengetahui hadiah dan syarat penyertaannya..

Sangat mudah untuk menyertai dan memenanginya…hehe..tungguuu…
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

10 Comments

Add a Comment
  1. salam ustaz..

    oo.. mmg contest ada setiap bulan ke?? menarik gak ni..

    boleh la join nnti.. sabar menunggu.. πŸ™‚

  2. Salam..

    mama : boleh je.. takde masalah

    diraja : syabar wak syabar

    bro zul : takde la lebih mana.. saja nak memeriahkan hidup.. πŸ˜‰

    sop : boleh saja dong

    LiFe KaMi : sila.. sila..

    HaiDa : insyaAllah, setiap bulan ada.. cuma waktunya tak tentu bila.. jadi kena selalu2 jenguk blog Ustaz Love okek? πŸ˜‰

  3. salam.. ustaz..
    anna tak akan lepaskan peluang mencuba lagi..
    man jadda wa jadda.. πŸ™‚
    insyaAllah~

  4. Salam anna…

    jangan terlepas..

    p/s: Ustaz Love nak tegur sikit jangan mawah ye.. yg betulnya "man jadda wajada" πŸ˜‰

  5. salam ustaz..
    terima kasih sbb adakan promo bulanan πŸ™‚
    so me ada motivasi utk berkunjung lebih kerap ke blog ustaz ni…me memang selalu singgah sini..tp bila dh ada contest, me bertenggek plak kat sini baca entry2 yg sgt bermanfaat utk pengisian minda πŸ™‚

Leave a Reply

Your email address will not be published.


CommentLuv badge

Ustaz Love Menulis... © 2010 Frontier Theme