I Love Tamil Movie!!

Set Lego Yang Mesti Dibeli Kalau Ada Masa Tu!!

Teringat Masa Zaman Kegemilangan Dulu!!

Peserta Tilawah Antarabangsa Hari ke-3

Salam…

Malam ni Ustaz Love tak larat sangat nak duduk depan laptop.. Jadi, ini je la peserta tilawah al-Quran peringkat antarabangsa kali ke-52 yg Ustaz Love dapat update..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

3 Comments

Add a Comment
  1. salam ustaz..
    sebelum ni mmg saya dan kuarga akan berada depan tv tuk tgk tilawah ni.. tpi skank kat rumah sewa.. tv ada tpi x dapat TV1 lak.. suka tgk sbb tiap2 tahun akan ada peningkatan pada bacaan Qari dan Qariah..

  2. thanks for sharing 🙂
    me dok obersi ni..dpt baca info kat blog ustaz ni pun dh rasa best 🙂 kalau kat msia, me tgk jugak tilawah ni dgn my mom :)jazakallahukhaira

Leave a Reply

Your email address will not be published.


CommentLuv badge

Ustaz Love Menulis... © 2010 Frontier Theme