I Love Tamil Movie!!

Set Lego Yang Mesti Dibeli Kalau Ada Masa Tu!!

Teringat Masa Zaman Kegemilangan Dulu!!

3 Comments

Add a Comment
  1. Ada masa Omma tengok juga tilawah nih, tapi kot dari luar negara tu tarrannum nyer beza skit ek…

  2. yg luar negara tak berapa pandai sangat tarannum ni..belah2 asia tenggara ni je yg mahir tarannum.. dan bacaan diorg tak berapa nak sama dgn bacaan org asia tenggara sebab berlainan qiraat.. kita guna qiraat imam hafs daripada imam 'Aasim..

  3. kebanyakan peserta baru pertama kali menyertai tilawah ni yer..
    betul lah komen ustaz ni…bila tgk peserta2 tilawah ni, cara bacaan diaorg agak berbeza dgn kita kan…apa2 hal pun bahasa arab ie bahasa al-quran tu tetap sama, cuma cara bacaan ajer 🙂
    apa2 yg melibatkan tilawah akan menyebabkan me rindu kat my mom (sorry off topic plak), sbb my mom bekas qariah kat kg me…suara sgt merdu, and tak ada anak2 pun mewarisi bakat my mom

Leave a Reply

Your email address will not be published.


CommentLuv badge

Ustaz Love Menulis... © 2010 Frontier Theme