I Love Tamil Movie!!

Set Lego Yang Mesti Dibeli Kalau Ada Masa Tu!!

Teringat Masa Zaman Kegemilangan Dulu!!

Keyword Penaik Trafik Ustaz Love

Salam…

Pernah tak Ustaz Love buat entry pasal keyword? Ada sekali kot? Tapi kali ni, Ustaz Love nak berkongsi sikit pasal keyword Ustaz Love yg memungkinkan trafik Ustaz Love naik 2 kali ganda berbanding sebelum ni…

Tapi cuba perhatikan yang dibulatkan tu… Ada ke tiket untuk menonton tilawah? Ingat konsert ke apa? Tapi, mungkin juga beliau belum pernah tengok tilawah dan 1st time nak tengok… hehe
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

11 Comments

Add a Comment
  1. bese la ni peringkt antrabngsa..rmai org tkut penuh..dia ingt ada tiket kot…xsmua tiket berbyr..kn ada progrm tv kata sila dpt pas2 percuma di kaunter masuk/pengawal.

  2. Salam..

    bro zul : mungkin jugak.. takpun beliau nak search tiket parking kat pwtc pun mungkin jugak..

    akuvision : InsyaAllah.. aminn

    caliph : niat pun dah dapat pahala.. πŸ˜‰

    Nur Fannun : nak masuk kat tilawah ni, pas pun tak perlu.. apatah lagi umno.. opss.. terpolitik plak.. hehe

  3. huhuhu…
    mm berniat mahu pergi tapi kesihatan tidak mengizinkan:(
    semoga diberi kesempatan lagi tahun depan:)

  4. thanks for sharing..
    memang stahu me, kalau letak posting current event like tilawah ni, akan menaikkan rating esp those yg google utk dpt info..
    me tak pernah hadiri majlis tilawah peringkat antarabangsa ni..tp kdg2 tgk kat tv ajer, sbb my mom suka tgk πŸ™‚ me peneman jer πŸ™‚
    tp terimbas jugak memori zmn sek rendah..me masuk pertandingan hafazan peringkat sekolah..sbb me sgt nervous, semua yg me hafal jd berterabur, pdhal sblm tu memang dh lancar pun..alih2 dpt no, 3 jer..frust sbb aim nak no 1 πŸ™‚ πŸ™‚ kenangan dulu2 πŸ™‚

  5. salam..

    mungkin diorang pon tkejut kot sebab sblm ni mana ada pakai tiket nk tgk tilawah Al-Quran secara live, tetiba ada plak n3 camni..terkejut beruk la di buatnya.. dulu keje kat pwtc slalu dgr tilawah al-quran..seronok..berduyun2 setan lari lepas lama duk lepak kat situ..

  6. ni mesti dia gne keyword 'tiket', tu yg kuar sekali ngan tiket majlis tilawah antarabangsa ke 52..

Leave a Reply

Your email address will not be published.


CommentLuv badge

Ustaz Love Menulis... © 2010 Frontier Theme