I Love Tamil Movie!!

Set Lego Yang Mesti Dibeli Kalau Ada Masa Tu!!

Teringat Masa Zaman Kegemilangan Dulu!!

Janji Telah Tertunai

Salam…

Hari ni Ustaz Love berada di beberapa tempat (tapi bukan dalam satu masa ye.. kang ada org ckp Ustaz Love bela hantu raya plak)… Pagi terpaksa bergegas kejap ke opis.. kemudian terus ke PWTC sbb ada pertandingan hafazan negara2 MABIMS… Kalau ikut jadual, habis 12.45 pm (mungkin sekali dengan makan kot), tapi pukul 11.30 am dah habis… bukan program yang habis, tapi Ustaz Love yang keluar awal.. hehe.. sbb ada date dengan sop

Dating berlangsung di Masjid Wilayah… jumpa sekejap je sop yang ber superbike… Ustaz Love ingatkan nak ajak beliau merempit, tapi kapcai Ustaz Love gayanya macam makan asap je nanti… Setelah hampir sebulan daripada tarikh pengumuman pemenang contest bulan lepas, akhirnya hadiah untuk beliau dapat juga Ustaz Love sampaikan.. Terima kasih kepada sop kerana sanggup menunggu lama sebelum dapat hadiah (kotak hadiah pun dah lunyai) dan menerima alasan2 daripada Ustaz Love yang terlalu menyibuk (sibuk actually) ini…

Jadi, contest akan datang akan dapat dilancarkan selancarnya memandangkan hadiah pemenang yang lepas sudah diselesaikan…
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

7 Comments

Add a Comment
  1. salam ustz..
    terima kasih atas hadiah tersebut. buat susah2 je kena hantar dan lari sana sini..
    tahniah kerana telah tertunai janji..

    ingat td nak ajak lepak minum borak2 ttp memandangkan hari Jumaat, terkejar2 utk sembahyang pula..

    bab merempit tu, tak boleh lah ustz sbb moto pinjam.. nanti tuan punya marah (bank) 🙂

    sekali lagi terima kasih atas hadiah tersebut. wangian sungguh menyegarkan..

  2. Salam sop..

    Owh.. tak susah tu.. nak bandingkan kesusahan hati Ustaz Love tak dapat nak hantar hadiah, lagi susah… sekarang Ustaz Love dah tenang sket..hehe

    tima kasih sop.. nnt Ustaz Love jenguk entry tu.. TQ 😉

  3. kalau semua org dating kat masjid, mesti aman dunia kan 🙂 🙂

    hadiah yg me dpt dari ustaz love ari tu, sbb sgt wangi..me dh bagi permission kat adik me utk guna sbg pefume dlm bilik pengantin (adik bongsu me nak kawin bln 10 ni)..dia happy lah sbb perfume tu sgt wangi..botol pun cantik..nampak mahal..setaraf dgn perfume dari negara mat salleh :p 🙂 syukran ya Ustaz 🙂 jazakallahu khaira

  4. Seronknya ustaz'berdating'dgn pmenang' hadiah…sambil2 tu blh berkenlankan?part yang makan asap tu tak blh nak tahn…luculah ustaz ni…hehe

Leave a Reply

Your email address will not be published.


CommentLuv badge

Ustaz Love Menulis... © 2010 Frontier Theme