I Love Tamil Movie!!

Set Lego Yang Mesti Dibeli Kalau Ada Masa Tu!!

Teringat Masa Zaman Kegemilangan Dulu!!

Month – July 2010

Masa Itu Platinum

Salam… Malam tadi Ustaz Love berasa sangatlah tidak sihatnya… Jadi Ustaz Love memutuskan untuk tidak menghadiri kenduri jemputan jemaah masjid… Takut terbersin dalam makanan, kesian kat jemaah tak lalu nak makan… Jadi ini bermakna Ustaz Love bercuti sepanjang hari… Maka sepatutnya banyak la masa Ustaz Love nak berblogging.. Tapi sebenarnya, masa itu bukan kawalan kita.. […]

Tak Biasa Luar Biasa

Salam… Hari ni Ustaz Love nak berehat puas2… sebab semalam Ustaz Love bekerja sampai pagi… Tapi tak boleh nak puas mana gak.. sbb malam ni pun nak kena kerja lagi… Meeting dalam keadaan mata separuh terbukak sungguh mencabar minda dan emosi… Akhirnya, rezeki yang tak disangka2 datang… Tokey restoran jemput semua yang bermeeting itu untuk […]

{MISTERI} Seksa Saat Kematian Pembela Saka

Salam… Sementara menunggu geng2 meeting, Ustaz Love nak sambung sikit pasal entry Misteri Saka.. iaitu berkaitan peristiwa saat2 kematian pembela jin ini… Pengalaman secara bersemuka, Ustaz Love belum pernah ada… cuma, Ustaz Love banyak mengutip pengalaman pengamal2 perubatan Islam berhadapan dengan mereka2 ini… Pernah terjadi pada arwah orang terdekat dengan Ustaz Love..takde la dekat sangat, […]

Janji Telah Tertunai

Salam… Hari ni Ustaz Love berada di beberapa tempat (tapi bukan dalam satu masa ye.. kang ada org ckp Ustaz Love bela hantu raya plak)… Pagi terpaksa bergegas kejap ke opis.. kemudian terus ke PWTC sbb ada pertandingan hafazan negara2 MABIMS… Kalau ikut jadual, habis 12.45 pm (mungkin sekali dengan makan kot), tapi pukul 11.30 […]

Keyword Penaik Trafik Ustaz Love

Salam… Pernah tak Ustaz Love buat entry pasal keyword? Ada sekali kot? Tapi kali ni, Ustaz Love nak berkongsi sikit pasal keyword Ustaz Love yg memungkinkan trafik Ustaz Love naik 2 kali ganda berbanding sebelum ni… Tapi cuba perhatikan yang dibulatkan tu… Ada ke tiket untuk menonton tilawah? Ingat konsert ke apa? Tapi, mungkin juga […]

{MISTERI} Pewarisan Saka

Salam… Ustaz Love nak sambung sikit entry berkaitan saka yang telah lama ditinggalkan… Sementara nasyid goyang2 badan bersiaran .. Perasan tak sapa yg jadi solonya tu? Ustaz Love teringat pertanyaan bro zul… kenapa orang2 suka mewariskan jin dan saka kepada anak cucu dan pewaris mereka? Secara tepatnya, Ustaz Love tak dapat nak menjelaskannya.. sbb Ustaz […]

Mana Yang Kurang?

Salam… Tadi Ustaz Love melakukan rondaan rutin (atau dengan kata lain merayau2 sekitar opis) dan Ustaz Love tertarik dengan satu objek.. Sebelum ni dah biasa Ustaz Love nampak, tapi tak terasa nak snap gambar… Petang tadi kebetulan ada bawak kamera, jadi…. Ustaz Love tak pasti plak sama ada motor ni ditunggang dengan asbestos kat atas […]

Promo Ustaz Love Monthly Contest (August)

Salam… Ustaz Love nak mengumumkan satu berita yang agak menggembirakan… Iaitu, pengumuman contest bulanan terbaru di blog Ustaz Love.. Contest akan dilancarkan pada 1hb Ogos 2010. Bentuk contestnya akan diterangkan pada hari itu. Jadi, sesiapa yang ingin menyertai, jemputlah ziarah blog Ustaz Love untuk mengetahui hadiah dan syarat penyertaannya.. Sangat mudah untuk menyertai dan memenanginya…hehe..tungguuu…

Ustaz Love Menulis... © 2010 Frontier Theme