I Love Tamil Movie!!

Set Lego Yang Mesti Dibeli Kalau Ada Masa Tu!!

Teringat Masa Zaman Kegemilangan Dulu!!

Month – June 2010

Keputusan Pemenang Contest

Salam.. Kini tibalah detik yang ditunggu2 oleh semua peserta dan para pengundi sms yang telah berkorban wang ringgit untuk melihat peserta mereka memenangi contest ini..cewaahhh… Sebelum Ustaz Love mengumumkan nama pemenang, Ustaz Love ingin menerangkan tujuan sebenar contest ini (saja je nak kasi lebih suspens..hehe).. Tujuan contest ini dengan soalan melibatkan slogan adalah untuk mengetahui […]

Pelancaran Contest Blog Ustaz Love

Salam.. Tibalah sudah pelancaran contest Ustaz Love. Berikut adalah peraturan contest 1. Ada 2 kategori.. lelaki dan wanita. Sila nyatakan jantina (hehe). Terbuka kepada follower blog Ustaz Love atau bukan follower. 2. Buat satu entry tentang contest ini di blog anda. Kemudian letakkan banner di atas dalam entry tersebut dan link kan ke entry contest […]

Selamat Maju Junction

Salam… Pagi tadi ada suatu majlis ringkas.. Majlis perpisahan seorang pembantu perkeranian yang akan berpindah ke ibu pejabat esok. Jadi, Ustaz Love terus ke lokasi majlis sebelum masuk opis. Beliau antara orang yang banyak membantu Ustaz Love terutamanya dalam menyampaikan maklumat terkini jabatan, menguruskan cuti dsb. Beliau juga merupakan tukang ketuk pintu rumah member Ustaz […]

Award Daripada Mardhi

Salam… Terima kasih kepada Mardhi kerana menghadiahkan award ni untuk Ustaz Love… Tapi takde syarat2 kena bagi pada yg lain.. Jadi, Ustaz Love simpan sendiri je la award ni.. hehe.. Cute ke blog Ustaz Love ni? Kalau blognya dah dikatakan cute, apatah lagi tuan punya blognya, ye tak? hehe.. terlebih sudaa..

Selamat Hari Lahir

Salam… Ustaz Love akui… bab2 tarikh ni mudah sangat Ustaz Love terlupa… Kadang2, terpaksa mintak tolong orang sekeliling untuk maklumkan balik ada mesyuarat ke, seminar ke, kursus ke… Mungkin itu petanda Ustaz Love dah semakin tua… Hari ni hari ulangtahun kelahiran ke-3 anak Ustaz Love yang bongsu… Ustaz Love tak dapat nak bagi apa2 hadiah […]

Sikit Boleh Tambah, Banyak Biar Habis

Salam… Membelek2 henset, banyak betul gambar Ustaz Love snap masa gi kursus minggu lepas. Minat plak Ustaz Love menangkap2 gambar ni.. Ada sekali waktu penutup kursus, member bagi DSLR dia suh snap masa dia amik sijil… Sbb dia jadi MC. Ustaz Love punya la leka memetik2 gambar sampai penat.. Pastu duduk jap.. Then baru perasan […]

Hari Ini Hari Terakhir

Salam… Hari ni adalah hari terakhir untuk menyertai ‘Ustaz Love Monthly Contest’.. Waktu terakhir menghantar penyertaan adalah sebelum atau pada jam 10 malam. Keputusan akan diumumkan pada jam 12.00 tgh malam.Hadiah akan di poskan menggunakan kurier pada hari Jumaat. Ustaz Love akan bercuti pada hari Jumaat.. hehe

Satu Cadangan Sepuluh Bangkangan

Salam… Balik dari ‘retreat’, Ustaz Love terasa sangat kepenatan. Badan dah sengal2 semacam… duduk tahiyyat akhir pun kena tompang tangan dulu..kalu tak, mau tergolek2 depan jemaah.. dan akibat kepenatan, Ustaz Love menghabiskan masa hari ni dengan berehat. Tapi tak berehat jugak.. sbb ada je orang nak jumpa.. lagipun anak buah Ustaz Love cuti ari ni. […]

Kembara Bermula

25 Jun 2010 Salam… Petang ni hujan agak lebat.. sedangkan Ustaz Love perlu sampai ke tempat berkumpul untuk sama2 bergerak ke tempat kursus dengan menaiki bas. Seorang sahabat menawarkan pakej penumpangan sebab beliau akan pergi ke sana dengan menaiki kereta. Jadi Ustaz Love pun malas nak bersusah-payah mengusung beg baju dan terus menerima pelawaan beliau. […]

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Ustaz Love Menulis... © 2010 Frontier Theme