I Love Tamil Movie!!

Set Lego Yang Mesti Dibeli Kalau Ada Masa Tu!!

Teringat Masa Zaman Kegemilangan Dulu!!

Hospital Kerajaan vs Klinik Swasta

Salam…

Hari ni Ustaz Love pergi kerja lambat sket. Sbb anak demam panas. Tak sanggup nak tunggu lama kat hospital kerajaan menyebabkan Ustaz Love bawak ke klinik swasta je. Walaupun bayaran di hospital kerajaan cuma RM1 (FOC untuk Ustaz Love sbb keje gomen), tapi nak menunggu 3-4 jam memang tak berbaloi.

Sebenarnya, bukan Ustaz Love yang bawa. Tapi wife yang bawa. Ustaz Love plak yang dapat surat MC. Bahagianya jiwa. Inilah yang dikatakan dalam susah ada senang, dalam hati ada taman.

Apapun, lepas ni Ustaz Love kena pergi opis gak. Sbb nak isi borang cuti. Esok Ustaz Love dah start kursus sampai Khamis. Jumaat tu nak amik cuti. Owh..bahagia lagi. Ini bermakna, ada kemungkinan besar blog ni tak dapat nak update sampai minggu depan.

C ya.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1 Comment

Add a Comment
  1. bestnya dapat MC 🙂 setiap yg berlaku ada hikmahnya (mcm citer ustaz love ni, anak sakit, bapaknya dpt MC hehehe)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


CommentLuv badge

Ustaz Love Menulis... © 2010 Frontier Theme