Mat Saleh Memang Suka La Idea Mengarut Macam Ni!!

Kasihnya Ibu Membawa Ke Syurga!!

Khas Untuk Para Gamers!!

Iklan : Khasiat Herbal Oil

Salam. Masalah perut kerapkali menyebabkan seseorang berasa tidak selesa. Apatah lagi jika ia melibatkan masalah angin dan sembelit. Nak makan banyak pun tak lalu, sebab isi dalam perut tak keluar lagi. Nak duduk pun tak selesa, nak berdiri pun tak selesa. Hanya selepas proses pembuangan angin dan isinya berlaku saja, maka perut akan jadi selesa […]

Terasa Seperti Mula-Mula Berblogging

Salam.. Waktu mula berblogging dulu, jari jemari terasa keras nak menaip. Otak letih diperah untuk sebuah idea. Namun, semangat itu mengatasi segalanya. Sanggup bersengkang mata melakukan blogwalking semata-mata ingin menyedut trafik. Apatah lagi di saat kehadiran iklan BE (Buffered Earning aka CPUV), trafik sangat diperlukan untuk menambah pendapatan. Untuk mendapatkan sebuah iklan BE, memerlukan sebuah […]

Soal Jawab : Tunang Ugut Bunuh Diri

Assalamualaikum, Saya sedang melalui dugaan yang amat besar pada saat ini. Tunang saya bergaduh dengan saya sedangkan tak sampai 2 minggu lagi kami akan bernikah. Sebelum ini kami bergaduh biasa saja dan kami akan berbaik semula. Sekarang, dia macam terlalu bencikan saya. Siap ugut nak bunuh diri kalau saya cuba menghubunginya. Saya masih sayangkan dia. […]

Kembali Dari Berbulan Madu

Salam. Ini bukan tajuk nak bagi gempak. Tapi sebenarnya memang Ustaz Love baru je habis berbulan madu (walaupun tak la sampai sebulan lamanya). Ustaz Love sekadar ingin berkongsi rasa gembira ini dengan pengunjung blog Ustaz Love yang tak jemu mengunjungi blog ini. Pada 19/9/2014, Ustaz Love telah selamat dinikahkan dengan permaisuri hati Ustaz Love. Ini […]

Fungsi Baru Di Blog

Salam. Ustaz Love dulu selalu terfikir, bagaimana agaknya para pengunjung blog Ustaz Love ini nak tahu sama ada komennya telah dijawab ataupun tidak. Mungkin juga soalan yang ditanya sudah dijawab, tapi tiada pemberitahuan sehingga menyebabkan soalan yang sama ditanya juga oleh kebanyakan pengunjung yang lain. Alhamdulillah, Ustaz Love dah jumpa satu plugin (mungkin benda ni […]

Iklan : Hidup Sihat Dan Bahagia Bersama Anggun Ibu

Salam. Hidup berumahtangga memang penuh dengan cabarannya. Jika sesiapa yang cuba terjun ke dalamnya tanpa apa-apa ilmu dan kemahiran, kebarangkalian untuk lemas dan mengalami kegagalan adalah tinggi. Alangkan mereka yang sudah bersedia sebaiknya juga boleh tenggelam dalam arus perkahwinan yang menggila, apatah lagi mereka-mereka yang tidak mempunyai apa-apa persediaan.   Bila disebutkan tentang persediaan, sudah […]

Alhamdulillah Syukur Atas Segala Nikmat

Salam.. Sudah hampir 3 bulan Ustaz Love tak update apa-apa entry dalam blog ni. Terasa rindu nak berblogging seperti dulu, namun apakan daya, bila kemalasan melanda, tiada ubat yang mampu menyembuhkannya. Blog ini hampir menamatkan riwayatnya sendiri disebabkan Ustaz Love terleka dan tak ingat tarikh tamat kontrak hosting pada 18/8/2014 sehinggalah tergerak hati nak buka […]

Ustaz, Tolong Saya!

Salam. Agak lama juga Ustaz Love tak menulis di blog ini. Terasa seperti menganaktirikan pula blog ni. Ada kalanya, Ustaz Love berasa agak sedih kerana tidak dapat menghabiskan masa melakukan aktiviti yang paling Ustaz Love minat ini, iaitu menulis. Sayangnya, Ustaz Love lebih banyak menghabiskan masa menulis di facebook berbanding di blog ini. Salah satu […]

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Ustaz Love Menulis... © 2014 Frontier Theme

Switch to our mobile site