Mat Saleh Memang Suka La Idea Mengarut Macam Ni!!

Kasihnya Ibu Membawa Ke Syurga!!

Khas Untuk Para Gamers!!

Iklan : Hidup Sihat Dan Bahagia Bersama Anggun Ibu

Salam. Hidup berumahtangga memang penuh dengan cabarannya. Jika sesiapa yang cuba terjun ke dalamnya tanpa apa-apa ilmu dan kemahiran, kebarangkalian untuk lemas dan mengalami kegagalan adalah tinggi. Alangkan mereka yang sudah bersedia sebaiknya juga boleh tenggelam dalam arus perkahwinan yang menggila, apatah lagi mereka-mereka yang tidak mempunyai apa-apa persediaan.   Bila disebutkan tentang persediaan, sudah […]

Kembali Dari Berbulan Madu

Salam. Ini bukan tajuk nak bagi gempak. Tapi sebenarnya memang Ustaz Love baru je habis berbulan madu (walaupun tak la sampai sebulan lamanya). Ustaz Love sekadar ingin berkongsi rasa gembira ini dengan pengunjung blog Ustaz Love yang tak jemu mengunjungi blog ini. Pada 19/9/2014, Ustaz Love telah selamat dinikahkan dengan permaisuri hati Ustaz Love. Ini […]

Fungsi Baru Di Blog

Salam. Ustaz Love dulu selalu terfikir, bagaimana agaknya para pengunjung blog Ustaz Love ini nak tahu sama ada komennya telah dijawab ataupun tidak. Mungkin juga soalan yang ditanya sudah dijawab, tapi tiada pemberitahuan sehingga menyebabkan soalan yang sama ditanya juga oleh kebanyakan pengunjung yang lain. Alhamdulillah, Ustaz Love dah jumpa satu plugin (mungkin benda ni […]

Alhamdulillah Syukur Atas Segala Nikmat

Salam.. Sudah hampir 3 bulan Ustaz Love tak update apa-apa entry dalam blog ni. Terasa rindu nak berblogging seperti dulu, namun apakan daya, bila kemalasan melanda, tiada ubat yang mampu menyembuhkannya. Blog ini hampir menamatkan riwayatnya sendiri disebabkan Ustaz Love terleka dan tak ingat tarikh tamat kontrak hosting pada 18/8/2014 sehinggalah tergerak hati nak buka […]

Ustaz, Tolong Saya!

Salam. Agak lama juga Ustaz Love tak menulis di blog ini. Terasa seperti menganaktirikan pula blog ni. Ada kalanya, Ustaz Love berasa agak sedih kerana tidak dapat menghabiskan masa melakukan aktiviti yang paling Ustaz Love minat ini, iaitu menulis. Sayangnya, Ustaz Love lebih banyak menghabiskan masa menulis di facebook berbanding di blog ini. Salah satu […]

Iklan : Produk Kesihatan Dan Kecantikan Anggun Ibu

Salam.   Jangan terkejut membaca entry ini di blog Ustaz Love. Ini adalah iklan berbayar yang ditempah oleh Syarikat Anggun Ibu. Memandangkan produk yang ditawarkan adalah produk yang memberi manfaat kepada pengguna, maka Ustaz Love bersetuju untuk dipromosikan di blog ini. Semoga ia mendatangkan manfaat yang baik untuk kebahagiaan rumahtangga dan bagi yang sudah berumah […]

Soal Jawab : Jual Mahal Atau Jual Murah?

Assalamualaikum. Ustaz, saya sudah berkenalan dengan seorang pemuda yang alhamdulillah, baik dan cukup segala syarat untuk menjadi seorang suami. Paling utama saya cukup tertarik dengan kebaikan agamanya. Cuma satu sahaja yang pernah menjadi kegusaran saya satu ketika dahulu, adalah usianya yang muda 2 tahun dari saya. Namun, alhamdulillah, antara kami berdua, perkara itu dapat dipersetujui […]

Mood Kurang Mari

Salam. Dah 5 hari Ustaz Love tak menulis apa-apa entry baru. Nak kata sibuk, takde la sangat. Tapi disebabkan Ustaz Love menulis ikut mood, maka bila mood tak mari, Ustaz Love pun tak terasa nak menulis. Oleh kerana soalan semakin bertambah, Ustaz Love cadangkan agar bertanya di facebook fanpage Ustaz Love di https://www.facebook.com/ustazloveofficial sama ada melalui […]

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Ustaz Love Menulis... © 2014 Frontier Theme

Switch to our mobile site